Loading... eventjes geduld !!!!!!!

Onze Nieuwsbrief


Antwoorden

Hoe lang is de levertijd voor gekleurde sensoren?
Na ontvangst van uw betaling is dit ongeveer 7 werkdagen. Heel soms duurt het wat langer als het om speciale kleuren gaat of omdat 1 bepaalde kleur net op is, doch dit komt zelden voor.

Klopt de kleur exact met mijn autokleur ?
Ja, als u ons de juiste code hebt gegeven dan klopt de kleur precies. let wel op oudere auto's kunnen wat verkleuren cq verbleken, er kan dus een klein kleur verschil zijn. In de praktijk valt dit tot op heden echter 100% mee.

Gekleurde sensoren 5 stuks ?
Ja, bij speciaal op kleur gemaakte sensoren krijgt u altijd 5 sensoren ipv 4. Deze extra sensor is voor reserve. Wel zo makkelijk als u ooit eens schade krijgt bij bijvoorbeeld een ongevraagd ongeluk.

Wat kost laten inbouwen?
Dat is moeilijk vooraf te bepalen en te voorspellen dit omdat iedere wagen anders is. Inbouwkosten beginnen rond de 100 euro doch deze prijs opnoeming is niet bindend. Vraag de inbouwer zelf vooraf de juiste prijs voor uw auto.

Wat is het verschil van de display modellen?
Niets, de display is alleen per model anders. De werking is van alle modellen gelijk. Kies het display welke u het mooiste vindt.

Waar haal ik stroom vandaan voor de achter set?
De achterset, plus en min, wordt aangesloten op het achteruitrijlicht. Zodat de zensors aan gaan zodra u de wagen in zijn achteruit zet.

Hoe wordt voor aangesloten ?
Voor de voorkant adviseren wij u de set zonder display te nemen. Bij deze set wordt er een aparte aan uit schakelaar erbij geleverd zodat u hem in de file of voor een zebra uit kunt zetten. Het stroom wordt van een geschakelde plus uit uw zekeringkast gehaald.

Voor pieper en achter display?
Ja wij adviseren voor een pieper om dat u gevoelsmatig automatisch voor u uit kijkt en niet naar een display.

Bedenktijd ?
Koopt u online dan heeft u volgens de wet recht op 7 dagen retour recht. Dit retourrecht geldt alleen niet voor producten die speciaal voor u zijn gemaakt. Speciaal voor u gekleurde parkeersensoren worden dus niet terug genomen voor geld terug.

Hoe lang is de garantie ?
2 jaar garantie geven wij u op de sensoren en de regel unit.