Loading... eventjes geduld !!!!!!!

Onze Nieuwsbrief


Dealer worden?

KingCO is zeer selectief bij het toewijzen van een KingCo inbouwdealerschap. Onze huidige inbouwdealers bedienen reeds een groot gedeelte van de Nederlandse markt en bedienen hun clienten met de KingCO top mentaliteit & Service.

KingCo is een Nederlands distributeur van kwalitatief hoogwaardige en zeer betaalbare automotive producten als Hoofdsteun DVD spelers, Parkeersensoren in de juiste kleur of geheel onzichtbare sensoren en Einzelmann Xenon verlichting.

KingCo staat voor kwaliteit en de allerbeste service tegen een scherpe prijs. Klanttevredenheid komt voor ons op de allereerste plaats.

KingCo werkt samen met een aantal  gespecialiseerde automotive installateurs en distributeurs in heel Nederland die de KingCo producten leveren en eventueel voor onze clienten vakkundig installeren.

Wilt u ook KingCo producten in uw assortiment opnemen? Dat is wellicht mogelijk. Voorwaarde is wel dat u voldoet aan de eisen die KingCo stelt.

Het is mogelijk KingCo producten in uw assortiment op te nemen wanneer u een bedrijf heeft welke gericht is op de autobranche. U levert als distributeur/installateur topkwaliteit en een geweldige service tegen een scherpe prijs. Dat is de KingCo standaard. Wij willen dat al onze clienten op en top tevreden zijn.

Voelt u zich aangesproken en wit u dat uw bedrijf onderdeel gaat uitmaken van het snelgroeiende KingCo netwerk? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Vermeld : 
uw naam
Bedrijfsnaam + adres gegevens
Telefoonnummer
KvK en BTW nummer
En uw eventueel www website adres


Let wel op, incomplete aanvragen worden niet behandeld !


   Uw Naam:
*  Email Adres:
   Bedrijfsnaam:
   Telefoonnummer:
   Bestelnummer:
   RMA Nummer:
*  Details:
*  Beveiliging Check:

Neem de karakters van de afbeelding over in het tekst veld hieronder.

img